Tidsskriftet Dansk Musikterapi 2019, 16(2)

Tidsskriftet Dansk Musikterapi 2019, 16(2)
Klik på billedet for at læse tidsskriftet.

Redaktionelt
Så udkommer det første blad fra en ny redaktion!

Vi er: Susanne Hansen, Niseema Marie Munk-Madsen, So e Buchhave, Anne Rau Larsen, Erik Christensen, Julie Kolbe Krøier, Ingrid Irgens-Møller og Anders Jefsen. Vi har forskellige aldre og personligheder, bor på Sjælland, i Jylland og Berlin. Vi arbejder i psykiatrien, med børn og familier, i ældreområdet og indenfor forskning. Vi har det til fælles, at vi gerne vil levere et levende blad med interessante nyheder, fagartikler, diskussioner, boganmeldelser og praksisbeskrivelser. En stor tak skal lyde til den tidligere redaktion, der alle takkede af i foråret. Arven fra jer bliver svær at løfte! Vi vil gøre vores bedste, og dertil har vi brug for jer læseres hjælp. Skriv ind til redaktionens mailadresse (dmt.redaktion@gmail.com) med ris og ros, gode idéer, artikler og tanker om, hvad I gerne vil læse om og bruge jeres fagtids- skrift til.

I denne udgave kan I læse om Synnøve Friis’ øvelser for ældre med og uden demens, indtryk fra to konferencer, to boganmel- delser og meget mere.

God fornøjelse!

DMTF’s bestyrelse har vedtaget en prisstigning på Tidsskriftet Dansk Musikterapi så et års abonnement fremover koster 225 kr. For abonnenter i udlandet bliver prisen 275 kr.